Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wie zijn wij?

CS-cart.be is een onderdeel van Eyesi Web Concept.
Via CS-cart.be kunt u gemakkelijk uw webwinkelsoftware van CS-cart aanschaffen. Wij helpen u bij de installatie en indien gewenst zorgen we voor maatwerk of geven we u gerichte ondersteuning.

Eyesi Web Concept is inmiddels meer dan 10 jaar actief in het programmeren en leveren van webwinkelsoftware.
In de eerste jaren hebben we ons eigen systeem ontwikkeld. Met behulp van onze klanten verbeteren we de software en houden we deze up-to-date voor de toekomst. Door de groei en de razendsnelle ontwikkeling hebben we besloten om ons eigen systeem te vervangen met een webwinkelsysteem van een sterke partner in de ecommerce branche. CS-cart is de aangewezen software voor uw webwinkel. Met de regelmatige updates is CS-cart software altijd up-to-date en zorgen wij voor de specifieke eisen voor een webwinkelier doormiddel van maatwerk en ondersteuning. Wij hebben voor CS-cart gekozen omdat CS-cart, erg stabiel is, niet afhankelijk van open source ondersteuning en de techniek achter CS-cart zit goed in elkaar. Daarnaast is de software "licht" en vergt deze geen zware servers en toch heeft CS-cart de meest uitgebreide functies voor u beschikbaar.

Wij adviseren onze klanten graag naar een juiste oplossing, daarbij geldt niet alleen de juiste software maar moet de bedrijfsvoering en marketing ook kloppen, indien gewenst kunnen we u hierbij helpen.

Wij hebben gekozen voor een volledige ondersteuning aan u als klant, de kwaliteit van CS-cart software is hier een belangrijk onderdeel bij.